nunti bihor
Home ServiciiGalerie Video Galerie Foto Contact
1 2 3
Contact

Ma numesc Adrian Cotuna si dintotdeauna am fost pasionat de sunet si imagine. Cand eram in clasa a 4-a am sonorizat banchetul clasei noastre, iar in liceu am sonorizat: balurile bobocilor, banchete, majorate, discoteci.

In anul 1992 am fost DJ la prima nunta din cariera mea. Nunta a iesit exceptional, invitatii s-au distrat de minune si m-au recomandat cu incredere la evenimentele care au urmat.

In cativa ani am diversificat oferta asigurand o gama mai larga de pachete de servicii premium: sonorizari, foto-video, albume foto digitale, transport cu limuzina, taraf pentru condusul mirilor.

In urma experientei acumulate in acesti ani, azi suntem o echipa de profesionisti pe care va puteti baza cu incredere la orice eveniment.

Suntem foarte bine organizati si stim exact ce avem de facut pentru ca nunta sau evenimentul dumneavoastra sa fie un real succes Avem un portofoliu foarte bogat de melodii ,toate genurile muzicale , contracte cu Uniunea Producatorilor de Fonograme din Romania , cu Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti ,licenta copiere fonograme ,licenta neexclusiva pentru reproducerea fonogramelor,autorizatie neexclusiva pentru utilizarea muzicii in scop ambiental si lucrativ, Autorizatie si Licenta Neexclusiva pentru comunicara publica a fonogramelor sau a reproducerii acestora.

Galerie Foto
Ultimul videoclip adaugat
Home | Servicii | Galerie Video | Galerie Foto | Contact