nunti bihor
Home ServiciiGalerie Video Galerie Foto Contact
1 2 3
Servicii
Servicii de sonorizare pentru nunti botezuri si alte evenimente

Aparatura cu care sonorizam este de top la nivel mondial: pupitrul tehnic profesional alcatuit din faimoasa linie Denon (made in Japan) care cuprinde media player-ele DN-HS 5500 care lucreaza pe hard-discuri sau mixerul DN-1500S are o multitudine de functii si efecte de care are nevoie DJ-ul pentru a asigura o petrecere de neuitat.

Pentru ca MC-ul sa faca o atmosfera deosebita are nevoie si de un microfon care sa redea vocea cu mare acuratete pentru ca toti cei din sala sa inteleaga ce spune. Noi am ales microfonul profesional Electrovoice ND 767. Sonorizarea se realizeaza cu ajutorul celebrelor boxe profesionale Electrovoice ZXA5 active, care au puterea de iesire de 1250 W RMS si 133 decibeli / buc. si care au un sunet incredibil de clar.

Schela de lumini
Pentru a conferi un plus de stralucire petrecerii dumneavoastra, dispunem de schela de lumini (laser, fum, etc) pe care o puteti vizualiza la galeria video.

Filmari FULL HD

Filmam cu aparatura FULL HD de ultima generatie foarte performanta, la nivel mondial cu un senzor de captare a imaginilor urias, de cateva ori mai mare decat la o camera profesionala obisnuita. Se stie faptul ca, cu cat senzorul care capteaza imaginea este mai mare cu atat claritatea este mai mare, detaliile sunt mai clare si filmarea este mai luminoasa.

Aparatura cu care filmam este prevazuta cu obiective pe care le schimbam in functie de lumina, in functie de locatia unde se filmeaza, sau in functie de subiectul pe care il filmam.

Numai cu ajutorul unui profesionist, lentilelor interschimbabile si a tehnologiei FULL HD nunta arata ca un film cu tenta cinematografica.

Stimati miri,vremea camerelor "profesionale" care inregistreaza pe casete mini DV si a predarii nuntii pe DVD-uri personalizate a apus de mult.Am depasit deja de mult si stadiul predarii nuntii pe Blu-ray,pentru ca filmarile noastre au o asa mare calitate si ocupa atat de mult spatiu,incat pentru o nunta este necesar 80-120 G,deci nu incape nici pe Blu-ray.De aceea filmarea si pozele le predam pe HDD Extern,care la ora actuala este cel mai compatibil de pe piata ,este mic,ocupa putin spatiu in buzunar si are mufa USB (si daca mergeti la tara cu filmarea,oricine are un laptop,calculator sau televizor cu mufa USB,pe cand Blu-ray player nu prea are oricine).

Un alt avantaj al HDD extern,ar fi ca pe Hard Disk aveti pozele si filmarea de la nunta plus putem adauga botezul copiilor,zilele de nastere,deci toate momentele importante ale familiei.
Servicii Foto Digitale si 3D

Va oferim fotografii digitale de inalta rezolutie. La nunta fotografierea si filmarea incepe de dimineata in functie de programarea mirilor la coafor si machiaj si continua pe tot parcursul evenimentului captand toate momentele importante pana a doua zi dimineata la plecarea ultimilor invitati fara a impune un numar maxim de fotografii.

In domeniul foto suntem bucurosi sa va anuntam ca dispunem de tehnologia 3D, pentru cei care doresc ca amintirile sa fie surprinse cu aceasta tehnologie.

Inchiriat Limuzina

Pe langa serviciile de sonorizare, foto si video cu care v-am obisnuit, echipa Nunti Bihor lanseaza o noua provocare.
Transportul cu limuzina este un serviciu care va face din nunta voastra un moment de neuitat. Va punem la dispozitie limuzina de 10 locuri, ideala pentru mirii si nasii lor. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu nu ezitati sa ne contactati.

Galerie Foto
Ultimul videoclip adaugat
Home | Servicii | Galerie Video | Galerie Foto | Contact